BOUWEN VOOR DE TOEKOMST EN DAARBIJ CO2 UIT DE LUCHT HALEN! DINSDAG 29. SEPTEMBER 2020,
14 - 19 UUR

De actuele discussies rond stikstof, PFAS en CO2 tonen aan dat we niet meer kunnen bouwen zoals we de afgelopen 150 jaar hebben gedaan. We zoeken naar oplossingen hoe we economie en ecologie in balans krijgen. Gelukkig zijn er oplossingen om te bouwen met producten die goed zijn voor mens en natuur: door te bouwen met hout.
 
Sinds 1992 ontwerpt en produceert Terhalle thermisch geïsoleerde houten gebouwschillen op 60.000 vierkante meter productieruimte. Vergaand geprefabriceerd en met ultramoderne machines realiseren wij onder andere eengezinswoningen en appartementencomplexen, van cascobouw tot sleutelklaar. Met beperkte bouwtijd creëren wij zeer energiezuinige woon- en verblijfruimtes met een aangenaam leefklimaat en lage energiekosten. Met hout bouw je voor de toekomst.
 
Graag nodigen wij u uit bij ons in Ahaus voor een bezoek aan onze fabriek én aan het houtskelet Innovatiehuis dat Terhalle nu bouwt.
 

* Verplichte velden

Newsletter

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden over ons bedrijf, onze producten en actuele ontwikkelingen? Abonneert u zich dan hier op onze nieuwsbrief!

Small
Medium
Large